DE ONEINDIGE WEG VAN JUICHWILGEN

DE ONEINDIGE  WEG VAN JUICHWILGEN

Laurens De Hofstee | President Rooseveltweg 22 | 3068 TR | Rotterdam

Saturday
|
15
August 2020
|
10:00
-
12:30
uur
SCHRIJF JE IN VOOR DEZE WANDELING

Activiteit

Wandelen met ouderen is al leuk, maar meedoen met een ‘Gelukswandeling’ van gelukszoeker Misja Immink maakt het wandelen extra bijzonder! Samen met bewoners van een verzorgingshuis ontdek je allerlei nieuwe soorten geluk. Zo kan je bijvoorbeeld aan dakpanturen doen of wuif je het tederriet tegemoet en misschien ga je turen naar luchtige wolken. De omgeving ga je letterlijk met andere ogen bekijken en de lopende gelukspraatjes met elkaar stemmen iedereen vrolijk.

Editie: Juichwilgen

'Denkend aan Holland zie ik oneindig denkbaar rijen juichwilgen staan' naar Henk Marsman. We gaan o.a. op zoek naar de beste juichwilg. Ook nemen we andere juichgebeurtenissen onder de loep.

Aanvang

Na een kopje thee en een korte introductie ga jde ouderen ophalen en vervolgens als groep, onder begeleiding van de roeptoeter, op pad. Bij terugkomst is er nog de mogelijkheid om na te praten over het gevonden geluk.

Impact

Naar buiten, samen verwonderen en met elkaar kletsen over de bijzondere ontdekkingen, zorgt voor een mooie ervaring voor de ouderen. Zij komen niet vaak buiten, omdat er per persoon een vrijwilliger nodig is om de deur uit te gaan. Hoe meer mensen zich als begeleider opgeven, hoe meer bewoners mee kunnen met de gelukswandeling. Ook bij slecht weer gaan de wandelingen gewoon door.

Meedoen?

Ben jij ook op zoek naar geluk en wil je samen met de ouderen op pad om dit geluk te vinden? Meld je dan snel aan voor dit unieke avontuur!

Wandel mee met deze wandeling
"Jullie hebben een eenzame vrouw gelukkig gemaakt."
Maria, voormalig bewoonster Antonius Binnenweg
"Wanneer je niet meer op straat komt, neem je geen deel meer aan het leven. De straat is als een theater, waarom denk je dat mensen zo graag op terrassen zitten?"
Herman Tiggeloven

doe mee aan heT AVONTUUR!

Ga mee als vrijwilliger en rol een bewoner van een verzorgingshuis en jezelf gelukkiger.

Steun GELUKSWANDELINGEN

Ga met jouw team of bedrijf op geluksavontuur en wandel ouderen en elkaar gelukkiger.