GA TOCH LEKKER NAAR DE EXOTEN

GA TOCH LEKKER  NAAR DE EXOTEN

Aesopusplaats 2 | 3076 BA | Rotterdam

Tuesday
|
14
June 2022
|
10:00
-
11:30
uur
SCHRIJF JE IN VOOR DEZE GELUKSWANDELING

Activiteit

Wandelen met ouderen is al leuk, maar meedoen met een ‘Gelukswandeling’ van gelukszoeker Misja Immink maakt het wandelen extra bijzonder! Samen met bewoners van een verzorgingshuis ontdek je allerlei nieuwe soorten geluk. Zo kan je bijvoorbeeld aan dakpanturen doen of wuif je het tederriet tegemoet en misschien ga je turen naar luchtige wolken. De omgeving ga je letterlijk met andere ogen bekijken en de lopende gelukspraatjes met elkaar stemmen iedereen vrolijk.

Editie: De Exoten

Samen met ouderen en andere vrijwilligers doen we een verkenning naar lokale exoten achter ramen, op balkonnetjes en in tuinen. Gegarandeerd komt iedereen exotischer terug na deze gelukswandeling.

Aanvang

Na een korte introductie met rolstoeluitleg. Bij terugkomst is er nog de mogelijkheid om na te praten over het gevonden geluk.

Impact

Naar buiten, samen verwonderen en met elkaar kletsen over de bijzondere ontdekkingen, zorgt voor een mooie ervaring voor alle deelnemers. Veel bewoners komen niet vaak buiten, omdat er per persoon een begeleider nodig is om de deur uit te gaan. Hoe meer geluksvrijwilligers zich als begeleider opgeven, hoe meer bewoners mee kunnen met de gelukswandeling. Ook bij slecht weer gaan de wandelingen gewoon door.

Meedoen?

Ben jij ook op zoek naar geluk en wil je samen met de ouderen op pad om dit geluk te vinden? Meld je dan snel aan voor dit unieke avontuur!

GA MEE MET DE GELUKSWANDELING

Een loopje met het geluk. Wonderbaarlijke omwegen. Dichterlijke verstoppingen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

doe mee aan heT AVONTUUR!

Ga mee als vrijwilliger en rol een bewoner van een verzorgingshuis en jezelf gelukkiger.

Steun GELUKSWANDELINGEN

Ga met jouw team of bedrijf op geluksavontuur en wandel ouderen en elkaar gelukkiger.